Der findes skadelige programmer, der er så besværlige at opdage og slippe af med, at selv et antivirus-program må give op. Den slags programmer er Symantecs gratis miniprogram Norton Power Eraser skabt til at gøre kål på. I modsætning til en fuld scanning efter virus, så foretager Norton Power Eraser ikke en fuld scanning af dine filer. Du kan altså ikke bruge Power Eraser som en erstatning for et fuldblods antivirus-program.

Til gengæld så genstarter Power Eraser din pc og undersøger opstartsprocessen grundigt, så det kan finde ting, som almindelige sikkerhedsprogrammer ikke opdager. Power Eraser er skræddersyet til at fjerne root kits. Det er en “bagdør” til din pc, som kan give en hacker adgang til at gøre stort set hvad som helst på din computer. Power Eraser viser dig en liste over de skadelige programmer, som det finder på din computer. Herefter kan du fjerne dem alle med et enkelt klik.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.