Vi sender hele tiden dokumenter, mails og filer og filer på kryds og tværs til hinanden. Og ofte indeholder de dokumenter og filer personlige informationer om dig, din familie, dit arbejde eller måske din bolig. Derfor kan det være en god ide at overveje, om disse typer information bør tilføres et ekstra lag af sikkerhed, hvis de nu på en eller anden måde skulle ende i de forkerte hænder. Det kunne eksempelvis være et udkast til regnskabet i den lokale forening eller bestyrelse, eller måske en lejekontrakt, hvor der fremgår information, du ikke vil have, andre får fingre i. Med det nye program Secure-PDF kan du sætte en kodeord på dine PDF-filer, så de kun kan åbnes af dem, der har kodeordet, mens alle andre, der prøver at åbne filerne, blot får en lang næse.

Sådan får du programmet gratis

For at bruge Secure-PDF, som ellers normalt koster penge, skal du hente programmet i Fordelszonen og registrere dig på producentens hjemmeside. Vi viser dig her, hvordan du får adgang.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.