Har du arbejdet med computere i et stykke tid, så ved du også én ting: Der findes ikke en pc, som ikke på et tidspunkt støder på en eller anden form for fejl. Det kan være, at dine genveje ikke længere har det rigtige ikon, at Windows Update ikke kan finde den seneste opdatering, eller at din printer pludselig ikke længere vil printe.

Eller måske er du havnet i den situation, at din computer bare ikke kører lige så godt, som den plejer, uden at du helt kan sætte en finger på, hvad der er galt.

I det tilfælde kan du vælge at løse problemerne et for et – fx ved at finde løsningerne i den store samling af læserspørgsmål og ekspertsvar i Fordelszonen.

Men du kan også vælge at løse alle dine kvaler, problemer og genstridigheder på én gang: Nu får du nemlig Windows Repair, der er et program, som løser mange problemer samtidig, i stedet for at du skal løse dem manuelt og et ad gangen.

I denne artikel viser vi to forskellige måder at bruge programmet på. Den ene løsning er den hurtigere, som måske kan løse de problemer, du sidder med, og som blot kræver et par klik og et tryk på en knap.

Den anden løsning har nogle flere trin og er grundigere, så den kan du prøve, hvis ikke den første hurtigere løsning fik bugt med dine pc-problemer. Uanset hvilken løsning du vælger, anbefaler vi, at du laver et systemgendannelsespunkt i Windows, før du starter, ligesom det er en god idé at lade programmet tage en backup, før du går i gang.

På adressen herunder kan du læse, hvordan du laver et gendannelsespunkt i Windows, så du altid kan gå tilbage:

http://www.komputer.dk/gendannelse

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.