Har du jævnligt åbnet en avis eller besøgt et nyhedsmedie på nettet det seneste års tid, er du garanteret stødt på fænomenet ChatGPT. Chatrobotten, alle taler om, og som vi også har beskrevet indgående i både magasinet her og på vores hjemmeside. Men ChatGPT er ikke det eneste værktøj, der bruger kunstig intelligens til at gøre dit liv lettere og mere bekvemt.

Faktisk vælter det frem med forskellige tjenester og værktøjer, der bruger kunstig intelligens til at løse opgaver, som det tidligere krævede både tid, færdigheder og udstyr at løse. Fx kan du oversætte tekst med værktøjet DeepL, der bruger maskinlæring til at oversætte tekst fra et sprog til et andet på et så menneskeagtigt sprog som muligt. Eller Soundraw, som kan lave små stykker musik ud fra de oplysninger, du giver. Du vælger selv genren, men du kan også vælge, hvilke instrumenter der skal indgå, og hvilken stemning musiknummeret skal have – fx lystigt, uhyggeligt, højstemt eller måske klassisk.

Nummeret kan du efterfølgende justere og redigere i, og så kan du downloade det til din computer, hvor du fx kan bruge det i dine hjemmevideoer, i en podcast eller noget andet. I denne artikel har vi fundet fem af de mest anvendelige og interessante værktøjer, som alle har det tilfælles, at de bruger en eller anden udgave af kunstig intelligens til at skabe nyt og unikt indhold til dig.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.