Styresystemet Windows 10 har eksisteret i snart syv år siden lanceringen i 2015. Du føler måske nok, at du efterhånden kender systemet til hudløshed – og de store opdateringer, der er landet på din pc et par gange om året, har vi jo løbende beskrevet detaljeret her i bladet.

Du har sikkert fint styr på de vigtigste hovedværktøjer: Du kender startmenuen, Handlingscentret og de andre elementer, som adskiller Windows 10 fra tidligere systemer fra Microsoft. Du ved måske også, hvordan du finder de vigtigste indstillinger til fx sikkerhed og netværk. Men rundtomkring på computeren ligger ikke desto mindre en del guld, som kun de færreste kender til.

Sagt med andre ord: Din Windows-computer kan overraskende meget mere, end du har gået og troet. Guldet ligger tålmodigt og venter på at blive samlet op af den næste forbipasserende, som meget passende kunne være dig. Vi har fundet en stribe af de bedste eksempler i form af tips og ideer til dit styresystem. Nogle har karakter af små tricks, som viser en bedre måde at gøre tingene på i pc-dagligdagen.

Andre er egentlige værktøjer, som vi vurderer, at en stor del af de almindelige pc-brugere måske nok har kendskab til, men de færreste af os har lært at bruge optimalt. Det kommer du til efter at have læst denne artikels ti nye ideer til Windows 10.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.