Der findes udfordringer, som optræder på tusindvis af computere; underlige fejl eller uhensigtsmæssigheder i Windows, som pc-ejere over det ganske land ryster på hovedet over. De giver frustrationer, fordi vi igen og igen skal bruge unødig tid på at løse dem – hvis der da overhovedet findes en brugbar løsning. Det gør der selvfølgelig i langt de fleste tilfælde, men en del af frustrationen har bund i, at vi skal bruge tid på at finde frem til den korrekte medicin.

Enten ved at Google os frem til en løsning eller ved at fjumre rundt i Windows’ indstillinger i håbet om at falde over det korrekte flueben. Men hvad nu, hvis du allerede har løsningen klar, når problemet opstår? I denne artikel har vi fundet frem til 13 problemer, hvor løsningen hver gang gemmer sig i enten Windows eller browseren.

Du kan gemme artiklen til senere og så bare finde den frem, når et af de hyppigt forekommende pc-problemer også rammer din computer – det skal nok ske før eller senere. Når uheldet indtræffer, ved du nu, at du sidder overfor et problem, du selv vil kunne løse – og endda med de værktøjer, der allerede ligger klar til brug på din computer.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.