Selv om vi nok er mange, der mener, at Windows XP og Windows 7 var udmærkede styresystemer, fortsatte Microsoft udviklingen til Vista, Windows 8 og siden Windows 10.

Resultatet af de mange opdateringer er selvfølgelig nye, fine funktioner – men desværre ofte også at det bliver mere besværligt at bruge pc’en. Den konstante udvikling betyder nemlig, at udseendet på Windows løbende ændrer sig – lige fra ikonerne på Skrivebordet over mappevinduer og til startmenu og proceslinje – og det kan være irriterende, når man nu har vænnet sig til, hvordan det hele ser ud og virker.

De mest kritiserede ændringer er typisk, når startmenuen endnu en gang skal have en visuel opgradering, så vi igen skal lede efter alle genvejene. Nu er der dog et alternativ: Med denne artikel i hånden og vores programmer, baggrunde og yderligere filer i Fordelszonen har du endelig mulighed for selv at bestemme, hvordan Windows skal se ud.

Du ved bedst selv, hvilken udgave af Windows der var din favorit, og med de nye værktøjer i Fordelszonen kan du selv håndplukke de indstillinger og det udseende, du bedst kunne lide i Windows-udgaverne.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.