På din telefon har du måske bemærket, at der findes en alarmfunktion, som blandt andet er praktisk at bruge som vækkeur, når du skal op om morgenen. Men faktisk har Windows en lignende funktion, der dog er knap så praktisk som vækkeur, medmindre du ligefrem tager pc’en med i soveværelset. I stedet kan alarmfunktionen i Windows være god til at give dig påmindelser om vigtige begivenheder, du gerne vil huske.

I Windows modtager du påmindelserne fra dine gemte alarmer direkte på Skrivebordet, ligesom du selv bestemmer, hvilken lyd der skal ledsage påmindelsen. Det er praktisk, hvis du alligevel sidder ved din pc, når tiden for alarmen oprinder. Den smarte funktion kan aktiveres i både Windows 10 og Windows 11 og er stort set identisk. Men som med mange andre funktioner og indstillinger har Microsoft ændret en lille smule på udseendet i den nye udgave af Windows.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.