Hvis du ikke indimellem tjekker Windows Update inde i pc’ens indstillinger, risikerer du hurtigt at falde bagefter i rækken af opdateringer til Windows 10 og 11. Windows’ opdateringssystem er nemlig sådan indrettet, at hvis blot en enkelt lille opdatering sætter sig fast som en prop i styresystemet, går alle andre efterfølgende opdateringer på hold – også de store halvårlige funktionsopdateringer.

Og inden du får set dig om, rummer din pc stadig Windows i versionen 21H2, selv om den nyeste udgave af styresystemet faktisk hedder 22H2. Det er ikke kun en problematik, vi her på redaktionen ofte oplever på vores egne maskiner, men også et evigt tilbagevendende emne på Spørg ossiderne her i bladet, og det fortæller os, at også ganske mange læsere bakser med samme problem.

Løs problemerne én gang for alle

Derfor får du her den ultimative guide til endelig at slippe af med de evindelige opdateringsproblemer, så du igen kan få din pc up to date. Vejledningen på disse sider består af seks dele, som vi anbefaler dig at afprøve kronologisk, indtil din pc igen begynder at hente opdateringer. Når problemet er løst, behøver du ikke fortsætte til de øvrige løsninger.

Vi gennemgår først de indbyggede fejlfindingsværktøjer i Windows, som ofte kan få computeren til at hente opdateringer – og er disse uden effekt, har vi i Fordelszonen lagt tre gode værktøjer, som du kan bruge til at tvinge opdateringerne igennem.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.