En forbedret søgefunktion og mere kontrol med sikkerhedsopdateringerne i Windows. Det er to af de seneste funktioner, som er dukket op i Windows 10 i forbindelse med de store, halvårlige opdateringer, Microsoft løbende udsender. For langt de fleste brugere er disse værktøjer helt nye bekendtskaber, men for en mindre skare af Windows- entusiaster er funktionerne ingen nyhed.

De kører nemlig en særlig udgave af Windows 10, hvor de løbende får mulighed for at teste de forbedringer, som Microsoft arbejder på og det miljø kan du blive en del af. Helt konkret er der tale om, at du bliver medlem af et gratis testmiljø kaldet Windows Insider Program, hvor din computer stadig kører Windows 10, som du kender det, men i stedet for de halvårlige opdateringer modtager du løbende mindre opdateringer i form af prøveversioner – såkaldte eksempel- builds.

De rummer nyheder, som den brede befolkning ikke har adgang til, og faktisk er nogle funktioner så nye, at de i visse tilfælde kan køre ustabilt og lukke ned utidigt. Derfor anbefaler vi også, at eventyrlystne brugere, der vil give sig i kast med dette projekt, vælger at køre testudgaven på en aflagt pc med Windows 10.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.