Vidste du, at du kan zoome ind og ud i Google Maps med én finger, når du bruger kortet på mobilen? Eller at du med få klik kan måle, præcis hvor langt der er fra ét punkt til et andet på kortet?

Og vidste du, at Google Maps kan huske, hvor på parkeringspladsen du parkerede bilen, så du ikke skal bruge tid på at lede efter den? Det er blot tre eksempler på funktioner og tricks i Google Maps, de færreste kender til. Og netop den slags skjulte – og særdeles anvendelige funktioner – er Google Maps fyldt med.

I denne artikel har vi samlet 23 af de bedste og mest anvendelige tips og funktioner til Google Maps. De 23 tips er både til computeren og til Google Maps på mobilen.

Ved hvert tip kan du se, om tippet virker på enten telefon eller computer – eller begge dele – ved hjælp af ikonerne i starten af tippet. For at bruge Google Maps på computeren skal du åbne adressen herunder i en browser på pc’en:

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.