Det kan hurtigt blive en stor mundfuld at arrangere en udlandsrejse med alt, hvad det indebærer: køb af flybilletter, booking af hoteller, pakkelister og ikke mindst en grundig planlægning af, hvad familien skal foretage sig på ferien. Men som pc-bruger tager du naturligvis alle tekniske hjælpemidler – fx mobiltelefonen og din computer – i brug, og så bliver det langt nemmere og mere overskueligt at få det bedste ud af din ferie. Vidste du fx, at din telefons kamera kan oversætte vejskilte og menukortet på restauranten? Eller at du på en gratis hjemmeside kan læse andre rejsendes anmeldelser af restauranter og attraktioner fra hele verden, så du hurtigt kan vurdere, hvad der er værd at besøge, og hvad du med sikkerhed skal gå i en stor bue udenom?

I denne artikel giver vi dig de bedste værktøjer til både din telefon og din computer og viser dig, hvordan du bedst forbereder dig inden afrejse – og hvordan du kan bruge din telefon under rejsen, så du får både den mest udbytterige og den mest afslappende ferie på én og samme tid.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.