I sidste nummer af Komputer for alle præsenterede vi vores nye samarbejde med firmaet Onlime, der tilbyder alle bladets læsere 100 GB gratis plads til sikkerhedskopier på nettet. Du finder artiklen, hvor vi også viser, hvordan du kommer godt i gang med Onlimes pc-program, i Fordelszonen.

Onlime tilbyder dog også en smart app til din telefon og tablet – både til iOS og Android – og med den kan du sørge for, at også din telefons indhold af billeder og videoer bliver kopieret i sikkerhed. Med Onlimes app skal du altså ikke længere bekymre dig om at miste dine vigtige minder på telefonen – de kopieres automatisk i sikkerhed på Onlimes servere, så snart du fx tager et nyt foto. App’en kan også hjælpe dig med at slette de billeder, som allerede er kopieret i sikkerhed på Onlimes servere. På den måde kan du frigøre masser af plads på din mobil og tablet.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.