Ashampoo Photo Optimizer 9 er et komplet købeprogram, der normalt koster 300 kroner.

Programmet er effektivt til at korrigere dine billeder og kan blandt andet korrigere farver, lys, kontrast og rette småfejl og skavanker. Det kan især være nødvendigt med indscannede fotografier eller fotos, der er taget under dårlige lysforhold med en mobiltelefon.

Ashampoo Photo Optimizer er hurtig billedredigering til enkelte fotos eller hele mapper. Det tager kun et klik at få programmet til at analysere hvert foto grundigt, og opdage og rette alle problemer, fra dårlig belysning og skuffende kontraster til farvefejl.

Den indbyggede splittede visning gør det nemt at sammenligne resultatet med originalbilledet, og hver handling kan ændres øjeblikkeligt ved et klik på en knap. Hvis du foretrækker at forbedre dine fotos manuelt, kan du også det.

Photo Optimizer inkluderer en lang række nemme fotomanipuleringsværktøjer til at rette på horisonten, rette problemer med perspektivet eller påføre diverse kunstneriske effekter. Røde øjne, uren hud eller bumser, som ødelægger så mange portrætbilleder, er nu væk på få sekunder.

Du kan også let justere lysstyrke, eksponering, gamma og mange andre indstillinger med de nemme og praktiske skydere. Photo Optimizer version 9 inkluderer forbedret automatisk fotooptimering, et perspektiveringsværktøj til at rette uønskede kameravinkler, favoritter til at gemme dine mest brugte værktøjer på et enkelt sted og manuel justering af lyskurver og farvetemperaturer.

Programmet er naturligvis helt kompatibelt med Windows 11 - og så er det på dansk!

  • Betydeligt forbedret et-klik-optimering
  • Let klipning, rotering og beskæring af billeder
  • Fiks røde øjne, uren hud og bumser i portrætter
  • Mange effekter og retteværktøjer
  • Rettelse af perspektiv for naturlige linjer
  • Øjeblikkelig adgang til fortrukne funktioner gennem Favoritter

OBS:

Dette ekstraordinære tilbud er stærkt tidsbegrænset. Du skal hente, installere og registrere Photo Optimizer 9 senest den 31/12-2023.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.