Med Ashampoo Snap 14 kan du optage alt, hvad du ser på din skærm - enten som skærmbilleder eller videoer. Det kan fx være praktisk, hvis du skal vise andre noget på din skærm eller har brug for ekspert-hjælp til at løse et problem på pc'en.

Når du har optaget dit billede eller en video af skærmen, kan du herefter benytte de mange efterbehandlingsfunktioner, der hjælper dig med at udvide dine skærmbilleder med grafik, tekster og effekter for at illustrere din pointe med et enkelt billede i stedet for lange tekstbeskrivelser.

Uanset om du optager videoer, opretter dine egne vejledninger eller bare vil dele det, du ser, med andre, er det muligt med Ashampoos alsidige værktøj.

Ashampoo Snap 14 rummer også flersproget tekstgenkendelse og automatisk nummerering, og når du er færdig med at behandle billederne, kan du både gemme dem lokalt på pc'en - eller dele dem med andre via mail eller tjenester på nettet. Du kan endda gemme dele af dine skærmvideoer som webvenlige GIF-animationer.

Virker med både Windows 10 og 11.

Programmet koster normalt 300 kroner, men du får det nu gratis som abonnent på Komputer for alle. Du skal blot hente og registrere det senest 5. november 2023

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.