“Den fuldstændige servicepakke til dine fotos”. Sådan bliver programmet Photo Commander 16 præsenteret af Ashampoo. Det er et betalingsprogram, som du får gratis som læser af Komputer for alle. Der er absolut noget om snakken. For hvis du skal nøjes med ét fotoprogram på din computer, bør du helt sikkert vælge Ashampoos program til detaljeret fotoorganisering.

Groft sagt deler man fotoprogrammer op i to typer: programmer, du bruger til at redigere billeder, og programmer, du bruger til at organisere dem. Ashampoo Photo Commander klarer begge dele! Hovedvægten fra Ashampoos side er imidlertid klart lagt på at organisere de billeder, som du har liggende på pc’en. Det er alle de billeder, som du gennem tiden har hentet fra telefonen, kameraet eller måske fra nettet, og som sikkert har levet en lidt for hengemt tilværelse på din harddisk.

Med Photo Commander får du en stribe overbliksværktøjer, der gør det let for dig at vælge præcis de billeder, der er gode, som de er, hvilke der skal omdøbes, og hvilke der måske endda skal slettes. Når du har organiseret billederne – og eventuelt også forbedret dem med programmets redigeringsværktøjer – kan du straks give dem et publikum ved at producere et diasshow, som du kan sende til venner og familie.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.