Google kender de fleste af os som en søgemaskine, vi dagligt bruger til at finde oplysninger om alt fra Anden Verdenskrig til en opskrift på skipperlabskovs.

Men Googles søgemaskine kan ikke blot give dig adgang til viden om historiske begivenheder og opskrifter på enhver ret, du kan komme i tanke om – den kan bruges til meget, meget mere. Du kan fx bruge Googles søgemaskine til at opdage spændende restauranter i nærheden af dig, tjekke aktiekurserne eller få vejrudsigten for den kommende weekend.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan med søgemaskinen – og det hele er fuldstændig gratis.

Gør hverdagen nem

Google er et gigantisk hav af informationer, og det har den amerikanske virksomhed udnyttet i en lang række smarte funktioner. Med blot ganske få ord i søgefeltet og et enkelt tryk på Enter-knappen på dit tastatur kan du for eksempel sammenligne klokkeslættet i din by med Wellington i New Zealand.

Du kan kan også få at vide, hvad tid solen står op og går ned i dit nabolag de kommende dage. Ja, du kan endda på få sekunder regne ud, hvor meget 1.245 kilo vejer i pund – direkte fra søgefeltet. Google kan såmænd også hjælpe dig med at udtale et engelsk ord på både amerikansk og britisk, og du kan gøre et godt køb med Googles fine shoppingfunktion, der automatisk sammenligner prisen i diverse butikker på det produkt, du er på jagt efter.

Med de mange skjulte funktioner i Google kan du med andre ord gøre din hverdag væsentlig lettere, og det kræver end ikke, at du er logget ind med din Google-konto. Du skal blot indtaste de rigtige ord i den rigtige rækkefølge – så kan du bruge Google som din helt egen digitale værktøjskasse på din pc, tablet eller smartphone. Og det hele foregår naturligvis lige her: www.google.dk

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.