I Windows findes der nemme og tilgængelige indstillinger, som du selv kan justere. Det er fx muligheden for at ændre skærmens opløsning eller at stille dato og klokkeslæt på Skrivebordet.

Men der findes også underliggende funktioner dybt i styresystemet, som er så avancerede, at kun eksperter har mulighed for at vide, hvad de ændrer. Det gælder i høj grad visse avancerede netværksindstillinger, man som menigmand ikke har en jordisk chance for at optimere – i hvert fald ikke uden betydelig risiko for fejl i Windows.

Hvis du vil optimere eller reparere disse indstillinger for internetforbindelsen, er du derfor nødt til at ringe til it-eksperter med netværk som speciale – eller bruge et særligt program, der klarer alt det tekniske for dig.

Ashampoo Internet Accelerator 3 er i stand til at tage det rigtige valg for dig blandt de avancerede indstillinger dybt i Windows – det eneste, du skal gøre, er at klikke på få knapper i programmet. Resultatet er, at din internetforbindelse bliver optimeret, så den kører langt mere stabilt og i nogle tilfælde hurtigere. Programmet vil også justere prioriteringen af trafikken, så fx streaming af video fra Netflix og andre udbydere kører mere flydende og uden afbrydelser.

Internet Accelerator-værktøjet analyserer dine netværksforbindelser grundigt, før der ændres noget, så du kan også bruge programmet som en sikkerhed for, at alt er indstillet optimalt på din pc.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.