Problemer i Windows og med din pc er sjældent så unikke, at du er den første i verden til at opleve dem.

I langt de fleste tilfælde har andre siddet med samme drilske udfordring og søgt intenst efter en løsning. Det kan du faktisk udnytte til din egen fordel ved at lære af den måde, hvorpå andre har løst et problem, som du måske selv bakser med. Derfor har vi her samlet 50 effektive løsninger på meget forskelligartede problemer.

Nogle har du måske selv haft held til at løse på din pc, mens andre stadig giver udfordringer eller kan komme til det i en nær fremtid. Alle problemer og løsninger på disse sider har vi høstet i Fordelszonens sektion Spørgsmål og svar, hvor vi samler spørgsmål fra læserne og svar fra vores eksperter.

Næste gang din pc eller styresystemet nægter at makke ret, kan du altså starte med at bladre igennem denne artikel og se, om du kan finde dit problem blandt de 50 problemer og løsninger, som vi har samlet her.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.