Skal vi vædde? Du har tjekket mail mindst én gang i dag. På computeren og måske også på telefonen. Vi tilbringer jo alle en god portion tid i indbakken dagligt. Vores skriftlige kommunikation med det offentlige, med venner og familie kører næsten udelukkende via e-mail.

Derfor er det ekstra vigtigt, at vi kender de utallige finesser, der gør os hurtigere og smartere i indbakken. Vi har samlet de bedste tips til mail i denne artikel. Samlingen viser tips, som vi faktisk mener, alle bør kende for at bruge e-mail ordentligt.

For eksempel at slå tofaktor-godkendelse til for din mailkonto, så hackere får sværere ved at slå til mod dig. Tips kan dog også være detaljer, der forfiner den måde, du bruger mail på til daglig. Som fx at vælge Bcc-knappen frem for Cc -knappen, når du tilføjer modtagere. Det betyder godt nok et ekstra klik for dig, men er en stor lettelse for modtageren.

Gmail, Outlook og de andre

Googles Gmail er den mest populære tjeneste til e-mails. Mindst en tredjedel af dette blads læsere bruger den. Den er skarpt forfulgt af Outlook, som er Windows’ gratis mail-program, det der tidligere blot hed Mail.

Når du læser videre, vil vi præsentere dig for en stribe glimrende specialfunktioner, som Google og Microsoft tilbyder, når du arbejder med mail.

Bruger du andre løsninger, har vi også noget for dig. I artiklen giver vi masser af tips til, hvordan du bliver en effektiv mailbruger, og hvordan du får bedre styr på sikkerheden.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.