Din samling af e-mails kan være særdeles værdifuld. Indbakken kan fx indeholde mails med vigtige oplysninger i form af kontrakter, kvitteringer og kodeord. Derfor er det vigtigt, at der bliver passet rigtig godt på vores mails. Og har vi dem liggende hos en mailtjeneste på nettet som fx Gmail og Outlook, stoler vi på, at de har styr på sikkerheden – men ting kan gå galt.

Tjenesten kan gå ned, og data kan blive mistet, eller endnu værre kan mailtjenesten blive hacket, og hvis dine mails går tabt, kan du havne i problemer.

Men hvis du sørger for regelmæssigt at tage backup af dine mails lokalt på din pc, sikrer du dig, at dine vigtige mails ikke forsvinder.

Flyt mails ned på pc’en

I Fordelszonen har vi et helt nyt værktøj, som du gratis kan hente og bruge til at tage backup af dine mails på forskellige mailtjenester på nettet og til at flytte kopier af dem til din computer.

Med programmet Mailstore Home kan du nemlig få dig et overskueligt fysisk arkiv af dine e-mails ved at kopiere hele din mailsamling fra fx Gmail over på computeren. Dine mails forsvinder ikke fra din webmail, men du får i stedet fysiske kopier af dine mails.

Du behøver endda ikke at gemme dine mails på pc’en. Hvis du har en USB-nøgle eller en ekstern harddisk, som du hellere vil gemme din mails på, kan du gøre det. Så sikrer du dig et mere mobilt arkiv af alle dine vigtige mails.

Du tænker måske, at det lyder uoverskueligt med ét gigantisk arkiv med alle dine mails fra flere forskellige mailadresser, men MailStore Home har en genial og ganske potent søgefunktion, der hurtigt kan navigere i store mængder data. Tast fx “Kvittering” ind i søgefeltet – og programmet finder på få sekunder samtlige mails fra alle dine mailkonti, der indeholder ordet “kvittering” enten i emnefeltet, i mailteksten eller i en eventuelt vedhæftet fil.

Du kan således nemt finde rundt i dine mange mails med vigtige oplysninger, som ligger sikkert gemt på din computer.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.