OBS: I øjeblikket er der problemer med at få programmet til at virke med Outlook. Udviklerne af programmet arbejder på sagen, så det hele virker efter hensigten igen.

Det er relativt let at vedhæfte et eller flere fotos i en mail, men at sende mange billeder på én gang via e-mail er i dag af ukendte årsager stadig en udfordring. Med programmet Ashampoo Photo Mailer skal du blot vælge de fotos fra computeren, du vil sende, og hvilken mail de skal sendes fra og til, og så sørger programmet for, at alle billeder bliver sendt i løbet af få minutter.

Når du sender fotos via Ashampoo Photo Mailer, justerer programmet automatisk størrelsen på dine billeder. Justeringen er nødvendig for at kunne opfylde e-mail-udbydernes pladskrav, og det bliver kun aktuelt, hvis du ønsker at minimere mængden af e-mails, programmet skal sende. Før programmet kan sende billederne afsted, skal du vælge den ønskede kvalitet, som billederne får hos modtageren. Her er der fire forskellige niveauer af billedkvalitet at vælge mellem. Alt afhængigt af, hvilket niveau du vælger, vil programmet automatisk tilpasse billederne og samle dem i den mængde mails, det kræver.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.