E-mails kan være ganske værdifulde for os. Indbakken kan indeholde mails med vigtige oplysninger som for eksempel kontrakter, kvitteringer og kodeord, og det er derfor essentielt, at der bliver passet godt på vores e-mails. Her er programmet MailStore Home et godt værktøj at bruge til at beskytte dine mails. Du kan nemlig nemt tage backup af dine mails og flytte dem ned på din computer med MailStore Home. Så får du et overskueligt fysisk arkiv af dine e-mails. Hvis du har en USB-nøgle eller en ekstern harddisk, som du hellere vil gemme din mails på, kan du gøre det. Du kan også gemme kopier af mails fra forskellige mailadresser i ét samlet arkiv. Det lyder måske uoverskueligt at skulle lede i ét samlet arkiv, men takket været programmets søgefunktion, kan du hurtigt finde den mail, du leder efter.

Kom godt i gang med programmet

Undervejs i installationen af MailStore Home er der nogle valgmuligheder, du skal tage stilling til. Her viser vi, hvordan du installerer programmet på din pc uden problemer.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.