Hvis du vil vise andre en bestemt funktion i et program eller et område på en hjemmeside, er det en god idé at tage et skærmbillede. Der findes flere måder at gøre det på i Windows, men ingen af måderne lader dig redigere dit billede, mens du tager det. Du er derfor nødt til at åbne et program som Paint for at tilføje pile, cirkler og skjule personfølsomme oplysninger på dit skærmbillede.

Med ShareX kan du gøre alt dette, mens du tager skærmbilledet, og det er rystende let at gøre. Med få klik kan du således lave din helt egen trin for trin-guide til, hvordan man fx finder indkøbskurven på en hjemmeside, eller hvordan man laver en indholdsfortegnelse i Word. Programmet er let at installere, men det kan være svært at overskue de mange funktioner fra start. Læs derfor Komputer for alles vejledning til, hvordan du kommer i gang med at bruge programmet.

Læs herunder, hvordan du bruger programmet.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.